A A A

Productinformatie

Onze maaltijden worden dagelijks op ambachtelijke wijze bereid. Wij gebruiken enkel verse producten. Wij hechten groot belang aan de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan de selectie van onze leveranciers.

Het menu is afwisselend en evenwichtig samengesteld. Elke maand is er een nieuw menu, aangepast aan de seizoenen. Alle voorgeschreven diëten zijn voor onze koks geen probleem. Zij zullen naar uw wensen met zorg worden bereid. Ook aangepaste maaltijden, zoals bij kauw- en slikproblemen zijn mogelijk.

Hygiëne, betrouwbaarheid en een constante kwaliteit worden vanaf levering tot verwerking doorlopend gecontroleerd. Hetzelfde geldt ons eigen productieproces en de productieruimten. De maaltijd wordt op de dag van bereiding gratis aan huis geleverd

Allergeneninfo

Elke maand bij het verschijnen van het nieuwe maandmenu wordt, op basis van de gebruikte ingrediënten, per dag vastgesteld welke allergenen aanwezig zijn in de menu’s. Deze informatie ontlenen we aan de productspecificaties van onze leveranciers.

Allergenen zijn stoffen die bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken. Het afweersysteem van ons lichaam beschermt ons tegen ziektekiemen, maar soms gaat er iets fout. Dan reageert het tegen stoffen waartegen het niet zou moeten reageren. Als die reactie duidelijk merkbaar is en milde tot ernstige lichamelijke ongemakken veroorzaakt, spreekt men van een allergische reactie voor die bepaalde stof. Bekende stoffen zijn:

Afbeelding kan niet getoond worden

Via onze allergeneninfo menu’s informeren wij u over welke allergenen in de gebruikte ingrediënten werden vermeld door de leveranciers.